Muistelmia elämän varrelta,  set up a blog,  wordpress memories blog

MONIKIELISEN BLOGIN PERUSTAMINEN

SAIRASTUTTUANI KORONAAN ALOIN KIRJOITTAMAAN

Hyvä lukija, sairastuttuani koronaan, aloin kirjoittamaan muistelmiani elämän varrelta!

Suomalaiset kollegani ja ystäväni pyysivät minua kirjoittamaan suomeksi; Arizonan ja Australian serkut tietysti englanniksi. Toisaalta serkkuni sekä koulukaverini synnyinmaassani toivoivat turkin kielisiä tarinoita! Kaiken lisäksi lupasin naapureilleni Tukholmassa mm. Evalle, Svenille ja Andersille svensk språkiga ”intressanta memoarer!

EN OSAA KOODATA ENKÄ JAVAA

Hankin kesällä WordPressiltä maksullisen domainin EKISMO.COM ja hostingin kirjoittaakseni ”Memories” blogin. Yritin rakentaa monikielisen blogin, jossa lukija voisi vaihtaa kielen klikkaamalla sen maan lippua! Tämä tuntui vaikealta, kun en osaa koodata eikä minulla ole ”Java” ohjelmointitaito hallussa. Perinteiset Windows- ja lentoyhtiöllä opittu Amadeustaidot eivät auttaneet!

KATSOTAAN KUINKA KÄY?

Kyselin hintatarjousta webfirmalta: 2 kk:n eläkepalkkani + alv! Sanoin “Ohho!”, investoin muutaman satkun lisää ja olen nyt käynyt ”WordPress multilingual website” kurssin tässä iässä. Pitää myöntää: tämä WordPress-nettisivujen rakentaminen tuntuu työläämmältä kuin yksimoottorisella Cessnalla lentäminen puuskaisellä säällä!

Copyright © 2021 Kaikki oikeudet pidätetään.

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial