FINNAIR Oyj,  Muistelmia elämän varrelta

FINNAIRIN HUOLINTASOPIMUS

Copyright © 2022 All rights reserved- Kaikki oikeudet varataan

MAAHUOLINTAJOHTAJA SIGGE SÖDERLUND

Yhtiön maahuolintajohtaja Stig ”Sigge” Söderlund tuli työmatkalle Istanbuliin. Kävimme neuvottelemassa kahden paikallisen maahuolintayhtiön Çelebi Airport Services ja Havaş Airport Handlingin kanssa. Tutkittuamme yhtiöiden antamat kirjalliset maapalvelutarjoukset Sigge hyväksyi Havaksen Finnairin huolintayhtiöksi Turkissa.

ILLALLINEN KARAVAANISERALJISSA

Ehdotin Siggelle, että menisimme solmitun huolintasopimuksen kunniaksi illalliselle näköalaravintolaan Bosporinsalmelle tai Kervanseray-yökerhoon, jossa illallisen aikana esitetään laulua, kansantanhua sekä napatanssia!

MUODOKKAAT NAPATANSSIJAT

Eläkeikää lähestyvä Sigge näytti kiinnostuneelta napatanssista! Selitin hänelle, että se ei ole samanlaista kuin striptease, mutta napatanssijat ovat muodokkaita naisia ja tanssivat lanteitaan pyörittäen. Sigge sanoi, “Se kuulostaa mielenkiintoiselta, mennään sinne karavaaniseraljiin!” Kesken napatanssin yksi tanssijattarista kävi pöydässämme, ja ravintolan valokuvaaja otti meistä hauskan muistokuvan!

Näin vuonna 1980 Istanbulissa!

Seuraava episodi Boardingmokat: Tukholman jatkomatkustajat väärässä koneessa ja oslolaisessa yksi seisoo!

Copyright © 2021 All rights reserved- Kaikki oikeudet varataan

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial