Muistelmia elämän varrelta,  set up a blog,  wordpress memories blog

MONIKIELISEN BLOGIN PERUSTAMINEN

Hyvät ystäväni, sairastuttuani koronaan, aloin kirjoittamaan muistelmiani elämän varrelta.

Arizonan ja Australian serkut pyysivät EN kielisiä, ystäväni Suomessa FI kielisiä ja serkkuni synnyinmaassani toivoivat TR kielisiä episodeja! Lisäksi lupasin STO naapureilleni mm. Andersille ja Svenille SV kielisiä ”intressanta memoarer!

”Hankin kesällä WordPressiltä maksullisen domainin EKISMO.COM ja hostingin kirjoittaakseni ”Memories” blogin. Yritin rakentaa monikielisen blogin, jossa lukija voisi vaihtaa kielen klikkaamalla sen maan lippua! Tämä tuntui vaikealta, kun en osaa koodata eikä ole ”Java” ohjelmointitaito hallussa. Windows- ja Amadeustaidot eivät auttaneet!

Kyselin hintatarjousta webfirmalta: 2 kk:n eläkepalkkani + alv! Sanoin ohho, investoin muutaman satkun lisää ja olen nyt käynyt ”WordPress multilingual website” kurssin tässä iässä. Pitää myöntää: tämä WordPress-nettisivujen rakentaminen tuntuu työläämmältä kuin Cessnalla lentäminen puuskaisellä säällä!

Katsotaan kuinka käy! Copyright © 2021 -Kaikki oikeudet pidätetään.

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial